Illusi makanan yang berkhasiat |
Sekarang anda telah faham bagaimana mereka memanipulasi pemikiran kita untuk menerima apa sahaja yang mereka sajikan kepada kita, dimana kita juga dianggap sebahagian daripada sistem yang mereka ingin kawal..masih berasa ragu ragu dengan penjelasan video diatas?mari saksikan lagi bukti dimana Ahli jemaah Dajjal ini telah merosakkan makanan semulajadi kita dengan teknologi sains yang mereka kuasai..
Bahagian Ketiga
Bahagian Keempat
Para saintis yang dikawal oleh Jemaah Dajjal ini telah mengunakan teknologi sains untuk mengubahsuai(genetically-modified)Ramuan dalam makanan yang diproses semenjak tahun 1993.Ini adalah untuk merosakkan kesihatan kita secara halus dan teratur..adakah anda tahu bahawa tumbuhan GM seperti kacang Soya dan Jagung mempunyai gen asing yang telah dimasukan ke dalam DNA mereka dan gen yang telah dimasukkan itu sebenarnya adalah dari spesies seperti bakteria dan virus ciptaan mereka yang tidak pernah terdapat dalam sumber tumbuhan semulajadi sebelum ini..
Organisma yang diubahsuai secara genetik (GMO) adalah sangat merbahaya dan tidak selamat..ia telah dikaitkan kepada beribu-ribu reaksi toksik dan alahan yang telah merosakan hampir setiap organ dan sistem haiwan yang diuji dalam makmal…Cuba anda bayangkan jikalau Jagung dan soya dizaman ini telah di ubahsuai mengikut kaedah saintifik(genetically-modified)dan hampir kesemua haiwan yang diuji dimakmal mengalami reaksi yang memudaratkan..Apakah implikasinya pada kesihatan kita kerana hampir 99 peratus makanan yang kita beli dipasaraya mempunyai sumber dari jagung atau soya yang telah diubah mengikut kaedah saintifik..dan kajian-kajian yang dilakukan oleh pengkaji bebas membuktikan bahawa ia sangat memudaratkan dan adalah penyebab penyakit seperti kanser ,kerosakkan hati dan hempedu,kelembapan otak,kerosakan ginjal,penuaan dan juga kemandulan…
The American Academy of Environmental Medicine (AAEM) urges doctors to prescribe non-GMO diets for all patients. They cite animal studies showing organ damage, gastrointestinal and immune system disorders, accelerated aging, and infertility. Human studies show how genetically modified (GM) food can leave material behind inside us, possibly causing long-term problems. Genes inserted into GM soy, for example, can transfer into the DNA of bacteria living inside us, and that the toxic insecticide produced by GM corn was found in the blood of pregnant women and their unborn fetuses.Not only does this create environmental harm, GM foods contain higher residues of toxic herbicides. Roundup, for example, is linked with sterility, hormone disruption, birth defects, and cancer.
Individu harus digalakkan untuk membuat keputusan ke atas keselamatan makanan yang mereka pilih berdasarkan bukti saintifik dan pilihan peribadi dan bukan dengan emosi,nafsu atau pendapat peribadi orang lain,kerana keselamatan anda bergantung kepada pilihan yang anda lakukan dizaman yang penuh tipudaya ini..Sekian Wassalam.