Tuesday, 20 August 2013

Kekejaman Musuh Islam dizaman Dajjal Bhg 2

Salam sejahtera kepada Muslimin..Seperti yang dijanjikan sebelum ini saya akan membongkar kekejaman musuh Islam terhadap Saudara Saudara Islam kita yang berada didalam tahanan penjara penjara yang dikuasai oleh Musuh Islam ini..kepada sesiapa yang belum membaca mengenai kekejaman terhadap wanita Islam kita sila baca disini..http://adam-thehiddentruth.blogspot.com/2013/07/kekejaman-musuh-islam-dizaman-dajjal.html

Sekarang saya akan terangkan dan buktikan dengan lebih lanjut dan berharap saudara saudari dapat ketahui betapa kejamnya Musuh Islam dizaman Dajjal ini terhadap Umat Islam..
Saya akan bermula dengan kisah seorang saudara Muslim yang bernama Moazzam Begg,Dia merupakan seorang tahanan di penjara Bagram di Afghanistan..dia telah dituduh dengan tuduhan palsu oleh Amerika Syaitan, dimana ia didakwa sebagai seorang penganas Al-Qaeda,dia ditangkap oleh agensi perisikan Pakistan ISI dirumahnya dan diserahkan kepada Musuh Islam(Amerika)..Agen perisikan Pakistan(ISI) Memang harus dipuji kerana suka menjadi anjing kepada Dajjal kerana sering kali menjadi Hero dalam menangkap "penganas'' yang menjadi musuh kepada tuan mereka iaitu Amerika Syaitan..
Moazzam Begg 
Hamba Allah ini ditangkap pada tahun 2002 dan dihantar ke Bagram Afghanistan dan seterusnya ke penjara Guantanamo Bay di Cuba ,disana dia telah di seksa dengan pelbagai cara yang kejam, didera secara Seksual,dipukul dan dihina oleh tentera Amerika..Akhirnya selepas tekanan dari keluarganya dan juga dari badan NGO Britain dia telah dibebaskan pada tahun 2005..

Setelah dibebaskan Moazzam begg telah mendedahkan pelbagai rahsia yang berlaku di penjara Bagram dan Guantanamo..dan mengikut pendedahan yang dibuat oleh Moaazam Beg ,Ramai lagi Umat Islam telah mengalami nasib yang sama sepertinya..dan salah seorang daripada tahanan disitu adalah seorang Hamba Allah yang bernama Sami Al Hajj yang merupakan jurugambar kepada stesen Tv Al-Jazirah..dia juga telah dituduh dengan tuduhan yang tidak masuk akal dan palsu seperti menjadi Jurugambar kepada Osama Bin ladin..Pada tahun 2001 dia ditangkap oleh agen perisikan Pakistan dan seperti biasa diserahkan kepada Amerika Syaitan,setelah 7 tahun diseksa dan dimalukan Sami Al Hajj telah dibebaskan pada tahun 2008 tanpa sebarang dakwaan..
Sami Al-Hajj bersama Anaknya
Ramai lagi saudara kita yang masih tertawan di penjara penjara Musuh Islam ini..kita hanya dapat berdoa kepada Allah SWT agar memberi kekuatan kepada muslimin yang berada dalam penjara penjara yang dikuasai oleh Musuh Islam ini..

Gambaran kekejaman Musuh Islam terhadap Umat Islam yang tidak berdosa !!

Umat Islam dibawa ke kem tahanan
Didalam Kapal Terbang Musuh Islam
Umat Islam Dimalukan oleh Yakjuj dan Makjuj
Didalam Penjara Abu Ghraib
Didalam penjara Bagram
Kejam Binatang binatang ini
Umat Islam yang tidak berdosa dimalukan dengan pelbagai Cara
Seorang Muslim Afghanistan sedang diheret oleh musuh Islam didalam penjara Bagram
Mereka juga menggunakan anjing untuk menyerang saudara Islam kita
Masih dimalukan Selepas digigit oleh anjing 
Dimalukan dengan Pelbagai Cara yang kejam
Binatang binatang ini juga meliwat saudara saudara Islam kita

Dengarkan bukti dan kisah kisah penyeksaan terhadap Umat Islam didalam penjara di Iraq,Afghanistan dan CubaMengikut kajian seramai 180ribu warga Iraq ditahan didalam penjara penjara di Iraq pada 2004 sehingga 2009..Ramai diantara mereka telah dibunuh atau hilang dengan begitu sahaja..bagi tahanan wanita pula mereka dijual sebagai pelacur kepada pembida-pembida antarabangsa,digunakan sebagai kajian projek rahsia makhluk asing dan ramai juga yang menjadi mangsa penjualan organ-organ..ye organ organ umat Islam Iraq dan Afghanistan diambil dan dijual dipasaran seperti di United Kingdom,Perancis,Amerika Syaitan dan Israel laknatullah.. Saya juga ingin dunia Islam tahu bahawa kekejaman dan penyeksaan ini juga dilakukan, diatur,diselia dan diarah oleh agensi perisikan Mossad dari negara Israel..dibawah ini saya akan buktikan..
Laman Web berita BBC England Telah Mendedahkan Maklumat Ini..
Bukti yang kukuh bahawa Binatang zionist Israel berada Di penjara Abu Ghraib 
Pihak Amerika atau blogger dari kalangan Musuh Islam akan mempertikaikan bahawa mereka yang ditawan di penjara penjara ini adalah penganas dan penentang kerana mereka telah pun menandatangani surat penggakuan dimana mereka mengaku terlibat dalam siri pengeboman atau merancang serangan terhadap Amerika dan sekutunya..Disini saya buktikan pengakuan dari seksaan tidak releven kerana kesakitan yang teramat sangat akan menyebabkan kita untuk mengaku ape sahaja walaupun ia pengakuan yang tidak masuk akal..Saksikan video dibawah ini sehingga habis..Maruah dan nyawa Umat Islam pada hari ini sememangnya tiada nilai lagi bagi kaum kuffar ini yang zahirnya adalah musuh musuh kepada Umat Islam sedunia, diharap dengan pendedahan ini kita Umat Islam dapat bersatu dan menguatkan SAHF(barisan)perjuangan membela nasib Umat Islam yang tertindas..kepada Ulamak Islam sedunia bangkit dari tidur anda dan mula menggunakan pengaruh anda untuk menggerakkan Umat Islam agar dapat bersatu menentang kejahatan dan kekejaman ini..Bersatu kita teguh bercerai kita Roboh

A-li'Imraan:103
Dan berpengan teguhlah kamu sekalian kepada tali Allah (agama Islam), dan jangalah kamu becerai-berai; dan kenanglah nikmat Allah kepada kamu ketika kamu bermusuh-musuhan (semasa jahiliyah dahulu), lalu Allah menyatukan di antara hati kamu (sehingga kamu bersepadu dengan nikmat Islam), maka menjadilah kamu dengan nikmat Allah itu orang-orang Islam yang bersaudara. Dan kamu dahulu telah berada di tepi jurang neraka (disebabkan kekufuran kamu semasa jahiliyah), lalu Allah selamatkan kamu dari neraka itu (disebabkan nikmat Islam juga). Demikialan Allah telah menjelaskan kepada kamu ayat-ayat keteranganNya supaya kamu mendapat pertunjuk dan hidayahNya.

13 comments:

 1. what about Saddam Hussein??He is a Muslim Wright??He more Dangerous than Us(American)why dont u say anything about him?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hi n tq 4 commenting..If U have read my other articles,you will no that im not a Racist, I've also condemned the Arab king's who are also Muslims..I only want to convey the Real Truth of what Is Realy happening in this World of Fitnah(Defamation)I pray that you will find the truth n The Light of Islam..tq Brother

   Delete
  2. Anon. Check your english first.

   Delete
 2. Assalam.. Admin yg dihormati boleh x terngkan pergolakan yg berlaku di mesir dan syria..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ini adalah pendapat saya mengenai apa yang sedang berlaku di Mesir dan Syria dan Hanya Allah SWT yang Maha Mengetahui..

   1.Revolusi Arab(Arab Spring)telah dicipta untuk kebaikan Israel kerana Revolusi yang berlaku di Mesir dan kemenangan Ikhwan Muslimin hanya telah memecah-belahkan Umat Islam di Mesir..Pergolakan dan pembunuhan yang berlaku di Mesir benar benar telah memberi senyuman yang lebar di wajah wajah yahudi Zionist dan mereka hanya perlu menunggu sedikit masa saja lagi apabila umat Islam di Mesir telah habis berbunuh sesama sendiri akibat kebodohan mereka(ini lah Democrazy perangkap ciptaan Yahudi)yang akan melumpuhkan negara Mesir..

   2.Pergolakkan di Syria pula adalah untuk membunuh seramai mungkin Umat Islam terutamanya Ahli Sunnah Wal Jamaah dan Ahli Jemaah Dajjal memerlukan alasan untuk melancarkan perang terhadap Iran kerana Iran pasti membantu Syria jikalau syria diserang oleh Nato dan rancangan Ahli Jemaah Dajjal boleh dilangsungkan untuk menjatuhkan kuasa Amerika dan digantikan oleh Israel

   3.Tidakah Umat Islam melihat bagaimana Negara Negara Eropah atau kaum Kuffar boleh bersatu apabila mencipta kesatuan Eropah dan kita Umat Islam pula telah berpecah-belah kepada pelbagai kelompok atau ideologi..Dan satu lagi dimana kita tidak patut lupa mengapa Mesir dan Syria menjadi pentas utama pergolakan ini..Negara Mesir adalah sebahagian dari perancangan tanah taklukan Empayar Israel Raya..dan Negara Syria Pula adalah pentas penting bagi kemunculan Nabi Isa dan kemenangan Imam Mahdi..kerana Itu lah kedua-dua negara ini telah dipilih..Fikir Fikirkan lah..Sekian Wassalam..

   Delete
  2. Mengapa Asad begitu yakin menentang Amerika dan sekutunya?kenape Asad sangat tenang?

   Delete
  3. Ini adalah kerana Bashar Al-Assad adalah Ahli Jemaah Dajjal dan dia tahu ini semua adalah Lakonan Sahaja..mengikut logik akal negara mana yang ingin berperang akan memberi amaran terlebih dahulu kepada negara yang ingin diperangi..

   Delete
 3. Assalam..admin, boleh x bg pendpt mngenai peranan al-qaeda...time kaseh..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Peranan Al-Qaeda adalah untuk merosakkan Nama Islam..Osama bin Ladin adalah Ciptaan CIA dan sebelum itu Osama telah menubuhkan Maktab Al-Khidmat di Amerika untuk merekrut pejuang Mujahidin untuk berjihad dengan Rusia di Afghanistan..selepas Rusia berundur..Osama telah mendapat arahan baru dari CIA untuk mencipta Jaringan penganas untuk menentang Amerika pula..pekara ini hanya diketahui oleh Osama dan beberapa org kanannya Sahaja..dan Osama telah menukar nama Maktab Al-Khidmat kepada Kumpulan Al-Qaeda..

   Delete
  2. U dont know about osama..so SHUT UP BUDDY.

   Delete
  3. So if U know about Osama... Plz explain To Us BUDDY...

   Delete
 4. Sayapun nak tahu juga sesuatu...jika Asad dan osama penganut islam yg bukan islam...jadi islam yg macam mana adalah islam yg betul dan islam yg mana yang harus diharamkan ?. Bukankah ceritanya begini...ada sekumpulan org-org berjalan bersama dan kesemua mereka ini adalah penganut islam dan tak ada bercampur dgn penganut lain selain islam. Walaupun begitu mereka masih tetap mempunyai pendapat masing-masing ttg islam dan nafsu (dunia).Seorang drpd mrk tersepak akar di atas tanah,jatuh, lalu bangun dan menyalahkan yg lain. Yang lain pula memukul-mukul sesama mereka. Ada juga yang marah-marah dan sakit hati dan menyalahkan amerika dn israel atas apa yg telah terjadi. dan sebagainya.... sepertinya cerita ini sama dgn apa yang terjadi (pergolakan) di tanah arab skrg ni. bukankah begitu ...?

  ReplyDelete
 5. Bodoh... rencana diatas memang ada kebenarannya... jadi kita kat Malaysia ni pun sama-sama bercakaran sesama sendiri... Islam bercakaran dengan Islam terutamanya dalam bab-bab fahaman politik busuk macam longkang...kat Malaysia ni pun memang ramai orang-orang bodoh membabi buta...

  ReplyDelete