Tuesday, 7 August 2012

Senarai Pembunuhan illuminati


Disini saya ingin berkongsi sesuatu yang agak menarik iaitu mengenai tokoh tokoh yang telah dibunuh oleh Ahli Jemaah Dajjal ini..anda pasti pernah bertanya mengapa tiada siapa yang pernah mendedahkan rancangan Ahli jemaah Dajjal ini pada dunia..jawapanya memang pernah tetapi mereka semua akan dibunuh atau hilang dengan begitu sahaja kerana illuminati ini mempunyai skuad khas untuk menghapuskan sesiapa sahaja yang menentang,mendedahkan dan mengkhianati mereka..

illuminati menguasai kesemua aspek kekuasaan dunia..maksud saya adalah seperti ketua polis,hakim-hakim dan doktor-doktor forensik yang akan menutup atau menukar bukti kes pembunuhan yang dilakukan oleh skuad Khas untuk tuan mereka iaitu illuminati..memang dakwaan ini tidak boleh dibuktikan oleh saya tapi teori saya ini boleh diambil sebagai pengetahuan dan sekadar untuk merangsang pemikiran konspirasi anda..Dibawah ini saya akan menamakan beberapa tokoh yang telah dibunuh dan kenapa mereka dibunuh..

Saya akan bermula dengan pemimpin dunia yang tidak pernah tunduk pada permintaan atau arahan Ahli Jemaah Dajjal ini..
Abraham Lincoln ditembak mati pada April 15, 1865 

James Abram Garfield ditembak mati pada September 19, 1881 
John Fitzgerald Kennedy ditembak mati pada November 22, 1963

El-Hajj Malik El-Shabazz(Malcolm X) Ditembak mati pada February 21, 1965 
Malcolm X ini dibunuh kerana ingin membetulkan Akidah sesat Nation Of Islam yang diketuai oleh Elijah Mohammad pada masa itu dan ramai  warga kulit hitam di Amerika tertarik dengan Islam yang sebenar daripada ajaran sesat Nation Of Islam yang sebenarnya satu tipu muslihat Freemason..Dia juga telah berjaya menyatukan warga kulit hitam di Amerika,keputusan membunuh Malcolm X perlu dilaksanakan supaya Islam yang sebenar tidak merebak dan bertapak di Amerika dikalangan Warga kulit Hitam Amerika..

Raja Faisal Arab Saudi Ditembak mati pada March 25, 1975
Raja Faisal Dibunuh kerana ia telah memboikot penjualan minyak pada Amerika kerana Selagi Amerika membantu Israel dengan persenjataan Raja Faisal (Arab Saudi)tidak akan menjual minyak pada Amerika..Raja Faisal juga telah mencadangkan pada pemimpin negara Arab yang lain untuk melakukan pekara yang sama..dia telah dibunuh oleh anak saudaranya sendiri berkemungkinan dibawah pengaruh Mind Control CIA..
Zulfikar Ali Bhutto Dibunuh pada 4 April,1979

Ali Bhutto dibunuh oleh jeneral Muhammad Zia-ul-Haq atas arahan henrry kissinger(In a meeting,Kissinger had told to Bhutto: "that if you [Bhutto] do not cancel, modify or postpone the Reprocessing Plant Agreement, we will make a horrible example out of you").dia ditangkap dan dihukum gantung kerana tuduhan rasuah tetapi sebenarnya adalah kerana ia tidak mahu menghentikan program nuklear pakistan dan juga telah mencadangkan pertubuhan OIC agar negara Islam bersatu dan menjadi satu organisasi untuk membantu umat Islam diserata dunia..Ahli jemaah Dajjal tidak bersetuju dengan rancangan yang merbahaya ini..dan dia perlu di uruskan dengan secepat mungkin..
Benazir Bhutto ditembak dan dibom pada 27 Dec, 2007
Benazir Bhutto juga telah dibunuh oleh mereka ini..mengikut pendapat saya ada kaitan dengan Rancangan masa hadapan Ahli jemaah Dajjal untuk Pakistan dan Benazir Bhutto akan menjadi penghalang kerana dia adalah seorang pemimpin yang disayangi oleh rakyatnya dan juga mendapat sokongan dari ramai jeneral askar pakistan

Nicholas II TSAR of Rusia dan ahli keluarganya dibunuh pada 17 July,1918

Nicholas II ini dibunuh oleh illuminati atas arahan Rothschild kerana dia tidak membenarkan Bank keluarga Rothschild berpusat di Rusia dan Nicholas II juga merupakan seorang nasrani Orthodox yang tidak sama sekali akan berpakat dengan yahudi atau illuminati..Rothschild dengan licik merancang revolusi bolsevik untuk menjatuhkan Nicholas II dan telah Berjaya dengan bantuan kaum yahudi di Rusia..(Nicholas II, his wife, his son, his four daughters, the family's medical doctor,and the family's cook were Killed in the same room by the Bolsheviks on the night of 17 July 1918)

Mati dibunuh pada 6 August,2005
Robin Cook adalah setiausaha luar bagi negara Britain yang mempunyai banyak pengetahuan tentang Rancangan sulit kerajaan Britain dan Amerika..dan pada tahun 2005 Robin Cook telah memecahkan rahsia mengenai Al-Qaeda di hadapan kesemua ahli parlimen Britain bahawa al-Qaeda hanya merupakan satu database dan ciptaan CIA merekrut penganas untuk Osama..Dua bulan selepas itu dia telah mati mengejut akibat serangan jantung apabila bercuti bersama isterinya di Scotland(Robin Cook stated in Parliament in 2005 that Al Qaeda was only a database of mujahideen and fighters, and the fiction that Al Qaeda was a coherent terrorist organisation with OBL at its head was a creation of the CIA. Two months later Robin Cook died suddenly, of a convenient heart attack while on a country stroll with his wife)



Princes Diana merupakan seorang yang sangat prihatin mengenai permasalahan dunia terutama kanak kanak yang menjadi mangsa keadaan di dunia..Dan sentiasa melakukan kerja amal dengan kekuasaan dan pengaruhnya diserata dunia..dan ini tidak menyenangkan Monarki British yang merupakan Ahli jemaah Dajjal..dan Diana sentiasa dihalang oleh mereka dan tidak bersetuju apabila ingin keluar dari keluarga Monarki dengan cubaan untuk mengahwini seorang lelaki berketurunan mesir(Dodi Al-Fayed)dan akhirnya keputusan harus diambil untuk membunuh beliau dan Kekasihnya Dodi Al-Fayed didalam terowong di Perancis..dan telah dilaksanakan dengan teliti sehingga repot polis dan media mengatakan bahawa mereka telah menemui satu kemalangan kereta yang dahsyat akibat melarikan diri dari paparazzi..

Shmuel Meir(tiada Gambar) adalah seorang timbalan datuk Bandar di Israel yang juga telah dibunuh pada tahun 1997 oleh Illuminati kerana telah membocorkan Rahsia mengenai pakatan rahsia memberi hak milik keseluruhan tanah Jerusalem(baitul Maqdis)kepada Vatican di Rome oleh Shimon Peres..(In March 1995, the Israeli radio station Arutz Sheva was leaked a cable from the Israeli Embassy in Rome to Peres's Foreign Ministry in Jerusalem confirming the handover of Jerusalem to the Vatican.His deal with the pope became another brief scandal when politicians like Agudat Yisrael head Avraham Shapira and Jerusalem Deputy Mayor, Shmuel Meir were leaked hidden details of Beilin's accord which included, "the extra-territoriality of holy sites in Jerusalem to be transferred to Vatican control."Later, Shapira was neutralized by having $250 million is debts accrued by his crooked carpet factory forgiven, while Meir was permanently hushed when his car was crushed by a UN truck driven by a PLO driver. The driver, of course, was released forever after being briefly questioned by Israel Police)

# Golongan yang kedua yang saya ingin kongsi adalah Artis yang tidak mengikut kehendak illuminati dan mereka telah di hapuskan..mengapa perlu mereka dibunuh..ini adalah kerana artis mempunyai ramai peminat dan jikalau sesuatu idea yang ingin disampaikan pasti akan mendapat sambutan dan ikutan..dan jikalau idea itu bertentangan dengan ideologi illuminati pasti akan membawa masalah bagi golongan ini..dan ramai artis yang menulis lirik dan mencipta muzik yang sihat dan baik..tetapi apa yang golongan illuminati ini inginkan adalah mengawal fikiran dan minda manusia ke arah kejahatan(lihat atikel bulan May mengenai artis yang menjual jiwa pada iblis)#

Nesta Robert mati akibat Kanser pada 11 May,1981
Bob Marley merupakan seorang artis yang sangat pintar dan menjadi ikutan ramai peminat diseluruh dunia dan mencipta muzik yang membina hati manusia kearah kebaikan dan cinta sesama umat..ini membawa kepada ketidakpuasan hati Ahli Jemaah Dajjal ini..pada mulanya mereka telah cuba membunuhnya tapi Bob Marley Berjaya menyelamatkan diri..dan kemudian mereka mengunakan cara yang lain iaitu dengan memberikan sebuah kasut yang didalamnya terpasang dengan dawai yang telah disapu dengan sejenis bahan kimia yang mengaktifkan Kanser..(a gift was delivered, according to a witness at the enclave – a pair of boots for Bob Marley.Former Los Angeles cinematographer Lee Lew..was close friends with members of the Wailers, and he believes that Marley’s cancer can be traced to the boots: “He put his foot in and said,‘Ow!’ and he pulled a length of copper wire out –it was embedded in the boot.”he alleges that a “senior CIA agent” had been planted among the crew as part of the plan to “assassinate” Marley..It’s clear that the CIA wanted Marley out of the picture.After the assassination attempt,a rumor circulated that the CIA was going to finish Marley off.The source of the rumor was the agency itself..
video


Tupac Amaru Shakur ditembak mati pada 13 September 1996
Artis yang kedua bernama Tupac shakur yang telah dibunuh kerana tidak ingin mengikut telunjuk illuminati dan memasukan lirik-lirik perosak minda didalam lagu-lagunya..dia merupakan seorang yang keras kepala..pada mulanya dia telah difitnah merogol seorang gadis bawah umur dan telah dipenjarakan..ini dilakukan semata-mata ingin memberi pengajaran padanya..tetapi dia tetap berdegil melawan illuminati..akhirnya keputusan diambil untuk menghapuskanya pada 13 September 1996 ketika itu dia berumur 25 tahun..seperti biasa illuminati mempunyai alasan dimana dia merupakan seorang gengster dan dibunuh oleh ahli geng yang lain..

video


Mikael Jackson dibunuh pada jun 25 ,2009
Artis ketiga adalah seorang yang sangat berbakat iaitu Michael(Mikael)Jackson..semasa kecil lagi ia telah dipaksa menceburkan diri ke dalam arena muzik oleh ayahnya yang juga seorang yang suka mendera Mikael Jackson supaya mendapat tahap kepuasan persembahannya..pada mulanya memang benar Mikael Jackson merupakan hamba illuminati dengan cara kawalan minda(CIA MK-Ultra)untuk merosakkan remaja yang menjadi peminatnya..tetapi lama kelamaan dengan Kuasa ALLAH SWT dia telah berjaya melepaskan diri dari kawalan minda illuminati dan abangnya pernah menyatakan bahawa adiknya adalah umpama Nabi Musa pada mulanya ia berada didalam persekitaraan golongan Firaun(bersarung tangan sebelah mukjizat nabi Musa tangan berkilauan)dan dengan kuasa ALLAH telah berjaya melepaskan diri dari persekitaraan tersebut..Mikael Jackson mula membalas dendam dengan menyerang illuminati secara simbolik didalam video-videonya..ini membuatkan mereka sangat marah dan mula melaksanakan rancangan menjatuhkan imej Mikael Jackson dengan menfitnahnya sebagai seorang yang suka mencabul kanak kanak yang dibawa ke kediamannya..sebenarnya mikael sangat suka pada kanak-kanak kerana dia tidak pernah merasai zaman kanak kanak yang gembira tetapi sebaliknya menjadi alat untuk digunakan oleh ayahnya untuk mengaut keutungan..dan apabila mengetahui mikael Jackson telah memasuki Islam mereka telah mengambil keputusan untuk menghapuskanya dengan mengunakan seorang doktor untuk membunuhnya dengan overdose ubat penenang..lihat video dibawah ini..bukti illuminati membunuh Michael Jackson

video


video


Philip Schneider dibunuh pada 17 January,1996
Philip Schneider merupakan seorang bekas geologist dan jurutera struktur untuk projek Rahsia ketenteraan Amerika dibahagian bawah tanah membina pusat-pusat untuk kajian UFO dan Mahkluk Asing(jin)..Dia dibunuh kerana telah banyak mendedahkan rancangan illuminati mengenai penipuan serangan UFO yang akan dilaksanakan pada masa hadapan..(Al Pratt suspected something was wrong with his friend Philip Schneider.For several days in a row, Al had gone to Phil's apartment,saw his car in the parking lot, but received no answer at the door.Finally,on January 17th, 1996,Al Pratt, along with the manager of the Autumn Park Apartments and a detective from the Clackamas County Sheriff's office entered the apartment.Inside, they found the body of Philip Schneider. Apparently he had been dead for five to seven days. The Clackamas County Coroner's office initially attributed Philip Schneider's death to a stroke. However, in the following days disturbing details about his death began to surface,leading some to believe that Philip Schneider had not died from a stroke, but had in fact been murdered.Philip Schneider's ex-wife,Cynthia Drayer believes that Philip was murdered because he publicly revealed the truth about the U.S. government's involvement with UFOs)


Milton William Cooper dibunuh pada 5 November ,2001 
Milton William Cooper merupakan seorang ahli teori konspirasi Amerika dan pengarang terkenal buku mengenai konspirasi global..telah dibunuh pada 5 November 2001 oleh polis yang ingin menangkapnya..dikatakan dia telah menghalang penangkapan tersebut dengan melepaskan tembakan pada polis yang bertugas untuk menangkapnya
John Tood Dipenjarakan selama 30 Tahun
John Tood merupakan seorang penceramah,occultist,dan ahli teori konspirasi yang mendakwa telah dilahirkan ke dalam 'keluarga sihir..Dia difitnah dengan pelbagai dakwaan seperti merogol graduan university pada may 1987,mencabul dua kanak kanak dan pada January 1988 dia telah di penjarakan selama 30 tahun dan dibebaskan pada tahun 2004 tetapi dimasukan ke hospital sakit mental dan telah dibunuh disana..dia banyak mendedahkan rancangan mengenai penyembahan syaitan dan mendakwa illuminati banyak menjalankan projek-projek rahsia bersama jin jin untuk mencipta UFO dan sebagainya..

video


Fritz Artz Springmeier dipenjarakan pada November 2003
Fritz Springmeier merupakan seorang ahli teori konspirasi dan penulis buku 13 illuminati bloodline..dia banyak mendedahkan sejarah illuminati,rancangan illuminati untuk menguasai dunia untuk Dajjal dan mendedahkan projek Kawalan Minda CIA(MK-Ultra)dan juga rancangan mereka menternak Hybrid Makhluk Asing di pangkalan bawah tanah ketenteraan Amerika..Dia telah dikaitkan dengan rompakan bersenjata disebuah bank dan didakwa atas tuduhan membantu dan bersubahat menjual senjata pada november 2003 dan dipenjarakan selama 9 tahun..


Aaron Russo merupakan seorang ahli perniagaan hiburan Amerika,pengarah filem,dan aktivis politik..Aaron Russo mati akibat penyakit kanser tetapi ada beberapa spekulasi yang mengatakan bahawa dia telah disuntik dengan sejenis bahan kimia yang membawa maut tetapi tidak dapat dibuktikan..hanya dia pernah mengatakan bahawa dia pernah di ugut bunuh oleh orang yang tidak dikenali berkemungkinan Agen CIA kerana mendedahkan rancangan pengeboman world trade center pada 11 september 2001,serangan ke atas Afganistan dan Iraq ..video dibawah ini merupakan temuramah dengan Aaron Russo..


video


Serge Monast  dibunuh pada Disember 1996
Serge Monast merupakan seorang wartawan penyiasatan dari Kanada,penulis dan ahli teori konspirasi yang banyak mendedahkan rancangan Bluebeam Project(projek hologram angkasa untuk penipuan serangan makhluk asing ke atas bumi)dan perancangan rahsia Ahli Jemaah Dajjal mengenai New World Order.. Menjelang tahun 1995 dan 1996, Monast berkata dia sedang diburu oleh polis dan pihak berkuasa kerana terlibat dalam"rangkaian maklumat terlarang..Beliau meninggal dunia akibat serangan jantung di rumahnya pada Disember 1996,ketika berumur 51 tahun, sehari selepas ditangkap dan bermalam di lokap polis.. Pengikut-pengikutnya mendakwa kematiannya sangat mencurigakan,dan merasakan beliau telah dibunuh oleh sejenis "senjata psychotronic"(peranti kawalan minda untuk melumpuhkan saraf jantung)


Rik Clay merupakan seorang penkaji bebas dan penulis blog..dia banyak mendedahkan simbol simbol illuminati yang digunakan oleh syarikat Ahli Jemaah Dajjal di seluruh dunia,juga mendedahkan mengenai kemungkinan Rancangan illuminati mengebom stadium Olimpik 2012 di London..sehari selepas dia melakukan temuramah di stesen radio di England bagi mendedahkan rancangan illuminati di London dia telah menghilangkan diri dan selepas sebulan polis melaporkan bahawa dia telah membunuh diri dengan meloncat dari bangunan tiga tingkat hostelnya..ibunya percaya anak kesayanganya tidak akan membunuh diri dan yakin telah dibunuh..
Imam Anwar al-Awlaki dibunuh  pada September 30.2010
Imam Anwar al-Awlaki merupakan seorang pendakwah islam yang berdakwah mengunakan You-tube dan telah mendapat banyak sambutan dari umat Islam seluruh dunia..Dia banyak mengalakkan jihad dengan membetulkan diri dan masyarakat..dakwahnya sangat membina dan dia banyak juga menkaji mengenai Ahli Jemaah Dajjal dan mendedahkan penipuan golongan pemimpin yang menjadi hamba pada Ahli Jemaah dajjal ini..Akhirnya keputusan telah diambil oleh Barak Obama dan sekutunya untuk menghapuskan Anwar al-Awlaki dengan mengunakan kapal terbang kawalan jauh(Drone) untuk mengebomnya di Yemen..Untuk menutup rancangan jahat mereka ini Imam Anwar al-Awlaki telah dituduh sebagai orang kanan Al qaeda dan menghasut umat Islam menjadi pengebom berani mati..semua ini adalah fitnah dari jemaah Dajjal yang mula menjadikan ulamak sebagai sasaran mereka..(Friday's drone attack was believed to be the first instance in which a U.S. citizen was tracked and killed based on secret intelligence and the president's say-so. Al-Awlaki was placed on the CIA "kill or capture" list by the Obama administration in April 2010 — the first American to be so targeted.)


Abu Bakar Ba'asyir dipenjarakan pada15 October 2004
Ulamak yang kedua adalah seorang tokoh Islam di Indonesia berketurunan Arab. Abu Bakar Ba'asyir juga merupakan pemimpin Majlis Mujahidin Indonesia(MMI) serta salah seorang pendiri Pondok Pesantren Islam Al Mu'min..Ahli Jemaah Dajjal ini menuduh dia sebagai ketua spiritual kepada kumpulan pejuang Islam(JI) yang mempunyai hubunggan dengan Al-qaeda..ini merupakan satu lagi fitnah terhadap Ulamak kita dan Abu bakar Ba'asyir telah membantah jalinan tesebut dan meminta bukti..dia merupakan seorang pendakwah Islam yang sangat berpegaruh di Indonesia dan mengikut pendapat saya kerana itu mereka sangat takut akan pengaruhnya dan telah menangkapnya dengan tuduhan tuduhan Palsu..(Intelligence agencies and the United Nations claim(Tanpa Bukti)he is the spiritual head of Jemaah Islamiyah (also known as JI) and has links with Al-Qaeda..

Ini sahaja yang dapat saya dedahkan mengenai list pembunuhan illuminati..saya berharap agar jenerasi sekarang dapat mengenali hamba-hamba Allah yang telah berani menentang kejahatan dan mendedahkan kebenaran walaupun tahu bahawa nyawa mereka menjadi taruhan dalam mendedahkan pekara yang penting untuk kita manusia sejagat ketahui..kepada illuminati yang biadap ini seorang kamu bunuh seribu akan muncul mendedahkan kamu..kamu tetap akan Kalah..janji Allah SWT itu pasti..Wasalam..

36 comments:

  1. admin x de ke muka rockfeler ngan rockchild

    ReplyDelete
    Replies
    1. untuk apa ye?kalau nak tgk muka diorang..ada kat posting 7 january 2012(kenali tokoh tokoh Jemaah Dajjal)

      Delete
    2. kenapa freemason tak teruskan agenda mereka untuk letupkan olimpik? apakah ada agenda yang lebih besar telah mereka rancang?

      Delete
    3. nk meletup apa bendanyer...memang xde agenda nk letupkan stadium olimpik pun...org yg percaya konspirasi ni je buat cerita lebih2...dah macam ahli nujum...menilik...meramal...

      Delete
    4. Jgn lupa paralimpik mseh ada , dikhabarkan pnutupan pada 9.9.2012 iaitu 11 tahun selepas berlaku 9/11 . Ada stu website pelik yg mnunjukkan jam illumunati yg mengira hari iaitu tamat tepat pada hari penutupan paralimpik dan ade stu programme tv yg bertajuk "spook:code 9" kenapa plih code 9? ni just pendapat sy r ... Hope admin kaji tntng ni jugak . Ciao ~

      Delete
    5. rasanya admin dah cita pasal spooks code9 to kat posting 11 april (rancangan ahli jemaah dajjal ke ats skan olimpik)

      Delete
  2. WOI...OLIMPIK DAH ABIS...STADIUM XKENA BOM PUN...PENYEBAR FITNAH!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. abih ko nk ramai org islam mati ke? syukur r bende tu xjdi. admin bg pandangan dr ilmu yg die de. cm ko, cetek ilmu kalo nk main hentam org je

      Delete
    2. Percaye la ini bukan fitnah .. Perbanyakkan research tentang kumpulan elite iluminati , freemason dan the new world order .

      Delete
    3. bukak minda Anonymous.. banda ni dah berlaku beratus tahun.. sejak malaysia dijajah hingga sekarang.. semuanya kerja the hidden hand... bykkn research.. lebih mudah jika dikaji dlm dunia hiburan.. k-pop misalnya..

      Delete
  3. olimpik da abis,london x kna bomb bagus la tu..ko nak ramai yg mati..bkn mnyebar fitnah tetapi admin sekadar mengkaji dan mengingatkan mnyampaikan,bkn secara buta tuli tetapi melalui bukti2 yg kukuh lg sahih..sekali lg d tegaskan ''bagusla tu london x jadi d bom !''

    ReplyDelete
  4. org atas tu men bace jee..xreti nk pikir..

    ReplyDelete
  5. Tak payah buang masa nak kaji bab ramalan ni, takde orang tahu masa depan dengan tepat melainkan Allah, rahsia tarikh lahir dan persolanliti masa depan, rahsia bulan lahir dan sikap masa depan, rahsia tahi lalat dan nasib masa depan, semua tu mengarut, walau canggih macam mana bunyinye, Numerologi ke apa ke jadah ke? Pergi mampus lah dengan orang yang percaya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko la pe mampus bodoh..bukan ke hang jebat dah lama masuk kubur..mcm ner boleh hidup balik??rasanya Roh hantu yahudi masuk dalam hang jebat kot dan cuba back up yahudi n kutuk saudara islam yang nak bg peringatan..wakakaka..hai hang jebat aku hang tuah akan lawan ko balik mcm dulu dulu dan ko tetap akan kalah..hahahaha

      Delete
    2. a'ah...elok la tu...jadilah seperti hang tuah yg lurus bendul...menerima bulat2 tanpa usul periksa...suka-suki mengyahudikan org...semayang dh ckup...? tafsiran Al-Quran dah abih baca? puasa sempurna x tahun ni?

      Delete
    3. hang jebat oi. idup ni kene r pikir mase depan. leh rancang dan buat persediaan. bukan cam ko. name pn hang jebat. ko ni mesti jenis suke kenang bende lame2. orang cakap kalo jenis kenang mse lampau ni org lemah fikiran..haha peace..

      Delete
    4. Sedap mulut je nak ckp kita orang pe mampus..ko 2 kalau betul baik takan maki orang pe mampus..dah terbukti akidah ko pun tak betul dengan maki orang pastu nak ajar orang plak pasal solat n puasa cukup tak..baik ko belah je lah jgn wt orang menyumpah ko..rosak nama pendekar hang jebat banggak!!

      Delete
    5. Kite sebagai Islam , tak perlu nak maki hamun orang ue .. Terpulang la dekat dia nak percaye atau tidak .. Hak dia ..

      Delete
  6. Cukuplah obses dengan Yahudi dan konspirasi menawan dunia oleh Yahudi ini. Cubalah sedar bahawa kelemahan kita adalah disebabkan kekurangan kita sendiri yang perlu dibaiki, bukannya disebabkan yahudi yang buat. Cuba usaha kuat, belajar rajin-rajin dan amal agama sungguh-sungguh, nescaya anda akan jadi kaum yang kuat lebih kuat daripada yahudi. Masa itu tak perlu teori konspirasi lagi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apa kata hang jebat baiki diri sendiri n berambus dari blog ni..klau blog ni umpama taik yang busuk untuk hang jebat aku benar2 pelik napa perlu ko masuk taik ni selalu n bg komen..lagi2 pasal kita orang nak pecaya ke tak itu hak kita n ada 130 orang yang suka n percaya kat blog ni..so jgn sedap2 mak bapak ko je nak ckp kt kita orang pe MAMPUS..poyo sial ko ni blgak mcm ustaz tapi nak maki orang pe mampus..HYPOCRITE

      Delete
  7. Salam penulis. Menarik artikel ini. Cuma Saya nak tanya siket.

    Betul ke Benazir Bhutto dibunuh oleh Ahli Jemaah Dajjal? Bukan ke Benazir Bhutto dibunuh oleh 'pengembom berani mati pejuang Islam' yang tidak ingin pemerintahan sekular yang bakal dilaksanakan oleh pemimpin wanita ini di Pakistan?

    Harap penulis sudi menjelaskan isu ini.. Terima kasih ya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye memang pengebom berani mati yang membunuhnya tetapi dalang dibelakang insiden tersebut bukan kerana nak halang pemerintahan sekular.. ia telah diwar-warkan begitu untuk menunjukkan parti Islam dipakistan sangat extreme dan kejam..mengikut pendapat saya dan hanya Allah yang maha mengetahui…ada 2 suspek yang boleh dipersalahkan atas Rancangan ini ..berkemungkinan agent perisikan india yang tidak ingin Pakistan mempunyai seorang president yang pintar dan akan membawa masalah pada mereka..dan seorang lagi adalah pervez Musharraf yang ingin menghapuskan saingan pilihan raya..dua2 ini mungkin didalangi oleh Ahli jemaah dajjal..benazir Bhutto sengaja digoda oleh Ahli Jemaah Dajjal ini ke Pakistan dan berjanji akan memberi sokongan padanya..tetapi ini semua hanya tipu muslihat mereka sahaja agar dapat menghapuskannya..saudara bebas untuk menerima atau tidak pendapat ini..Allah yang Maha mengetahui..terima kasih kerana mengunjungi blog saya dan Selamat Hari Raya...

      Delete
  8. (an al Qaeda-linked Sunni Muslim militant group)On 29 December a Mehsud spokesman told the Associated Press that Mehsud was not involved in the assassination"I strongly deny it. Tribal people have their own customs. We don't strike women. It is a conspiracy by government, military and intelligence agencies..

    ReplyDelete
  9. sudah2lah jgn bergaduh sesama sendiri....kalau penulis blog ni nak tgk org bergaduh baik block je blog ni....sukakah anda kalau bangsa lain tgk kita bergaduh sesama sendiri....kepada hang jebat sabarlah....awak mempunyai hujah yg logik dan munasabah cuma ayat anda terlalu kasar....tapi saya tahu niat anda baik iaitu supaya mengamankan negara kita, memajukan bangsa kita dan seterusnya menjadikan bangsa kita berjaya....salahkah niat itu?.....kita tidak perlu takut atau menakutkan masa depan kita tetapi kita perlu bangkit agar dpt menjadikan masa depan bangsa kita lebih cerah dan berjaya... sekian nasihat darì saya......

    ReplyDelete
  10. assalammualaikum .kepada saudara2 islam yg ingin mengetahui lebih lanjut ngn cita konspirasi ciptaan dajjal laknatullah nie ..search THE ARRIVAL kat you tube .

    ReplyDelete
  11. Menarik artikelnya, aku dari indon,,
    Thanks yak dah posting

    ReplyDelete
  12. Admin , saye ade dapat tahu , freemason dekat Malaysia da lame bertapak ek ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye mengikut kajian saya sejak zaman awal British msuk negara kita dah ada Logi Freemason..thanx 4 ur support Afiqz Danial

      Delete
    2. kalo x silap kt melaka da dewan freemason :) ..

      Delete
  13. menghidupkan sunnah rasulullah saw dpt mencegah
    daripada terjerumus dlm dunia yg mereka cipta..blog bagus bah..thanx..

    ReplyDelete
  14. Menarik utk di baca.. teruskan mengkaji..

    ReplyDelete
  15. Satu pendedahan yang berani dan boleh mengubah
    persepsi buruk org kafir terhadap Islam...
    dajjal dan sekutunya iluminati wajid diperangi dan
    dihalang sehingga ke titisan darah terakhir.

    ReplyDelete
  16. jika iblis diciptakan dan wujud hingga hari ini dan sudah berusia beribu ribu tahun bahkan berjuta tahun..mengapa sukar bagi Allah untuk menciptakan makhluk seperti Dajjal?apakah kita masih kurang yakin dengan kekuasaan Allah untuk menciptakan apa saja yang Dia mahu..bukankah Allah maha Kehendak..dan iblis dan kuncu kuncunya akan menggunakan berbagai cara termasuk al maseh ad dajjal untuk menarik orang orang beriman(maaf hanya untuk org beriman saja) untuk bersama sama dengan dia kedalam neraka Jahanam..illimunati tetap wujud..sebagaimana wujudnya iblis,syaitan dan jin..

    ReplyDelete
  17. bgus blog nie...semoga ramai yg sedar tentang penipuan dunia oleh sekutu dajjal...dalam doa mintalah supaya kita jauh dari fitnah dajjal..
    sekutu dajjal byk tipu dan suka burukkan imej islam..

    ReplyDelete
  18. Pernah dengar pasal "heart attack gun"

    ReplyDelete