Sunday, 16 September 2012

AL-AQSA IS IN DANGER


Masjid Al-Aqsa di Baitul Maqdis(Jerusalem)adalah masjid ketiga paling suci selepas Masjidil Haram di Mekah dan Masjid An-Nabawi Madinah(kedua-duanya di Arabia)..Masjid Al Aqsa ini telah lama menjadi rebutan antara Umat Islam dan bangsa yahudi di Palestin.. Nabi Sulaiman A.S yang merupakan Nabi kepada Umat Islam dan Raja pada Bani israel membangunkan semula Masjid Al-Aqsa dengan mengunakan jin-jin sebagai pekerja dan ia telah menjadi begitu mewah dan megah pada Zaman Nabi Sulaiman A.S..kerana itu bangsa yahudi pada zaman ini mengelar keseluruhan pekarangan Masjid Al-Aqsa sebagai kuil Haikal Sulaiman(Solomon Temple)..dan ingin merampas kembali dari Umat Islam..
Illustrasi Haikal Sulaiman
Hari ini,Kota Baitul Maqdis masih berada di bawah kekuasaan bangsa yahudi yang menyimpan impian untuk meruntuhkan Masjid Al-Aqsa yang mahu digantikan dengan Haikal ketiga mereka yang dipercayai menjadi Haikal terakhir mereka,malahan mereka bertungkus lumus melakukan aktiviti carigali di sekitar kompleks Haram Al-Sharif untuk menguatkan dakwaan pemilikan mereka ke atas kawasan suci itu sebelum terbinanya Masjid-Masjid di atasnya..
Blue Print Pekarangan Masjid Al-Aqsa
Mengikut pendapat saya mereka melakukan penggalian di bawah tapak Masjid sehingga meletakkan Masjid Al-Aqsa dan Masjid Kubah Batu(Al Sakhrah)di dalam risiko keruntuhan akibat aktiviti yang kononnya berlandaskan kerja-kerja arkeologi itu.Kaum yahudi kelihatan begitu teruja untuk merealisasikan pembinaan Haikal Sulaiman mereka itu,bagi mereka pembinaan itu adalah sesuatu yang menjadi tuntutan agama mereka dan perlu dilaksanakan,yang menjadi tanda tanya adalah bila Haikal Sulaiman itu akan dibangunkan??

Saksikan Video di bawah ini dan saya akan mendedahkan Rancangan sebenar Ahli Jemaah Dajjal ini..

Akibat pengalian ditepi dan di bawah pekarangan Masjid Al-Aqsa beberapa tempat di Masjid Al-Aqsa telah mengalami kerosakan n retakan yang membahayakan struktur masjid itu..
Kawasan belakang Masjid Al-Aqsa Hampir Runtuh
Lantai dihadapan Masjid Al Sakhrah telah berlubang akibat getaran jentera berat 
Keadaan yang sama dihadapan Masjid Al-Aqsa
Satu lagi tipu daya media barat kini adalah apabila isu mengenai Masjid Al-Aqsa dibangkitkan di media,mereka akan menunjukkan imej Masjid Al-Sakhrah dan bukan Masjid Al-Aqsa..ini adalah kerana mereka ingin menghilangkan identiti Masjid Al-Aqsa dari minda Umat Islam yang berada diluar Palestin..dan juga ini dilakukan kerana apabila Masjid Al-Aqsa diruntuhkan Umat Islam dunia yang tidak mengenali Masjid Al-Aqsa tidak akan mengambil apa apa tindakan kerana menyangka Al-Aqsa masih berdiri teguh di Palestin.. 
Kenali Al-Aqsa dan Al-Sakhrah agar tidak tertipu saudara Islamku
Sekarang saya akan mendedahkan rancangan sebenar Ahli Jemaah Dajjal ini ke atas pekarangan Masjid Al-Aqsa di Baitul Maqdis…Apa yang mereka ingin lakukan adalah meruntuhkan Masjid Al-aqsa supaya mereka dapat membina Haikal sulaiman atau lebih tepat lagi iaitu Istana untuk nabi,raja mereka iaitu Al Masih Ad-Dajjal..ketibaanya perlu disambut dengan Istana yang gilang gemilang agar dapat menjadi pusat pemerintahan Dajjal ke atas dunia..Mengapa??kerana Dajjal adalah penyamar kepada Al Masih yang sebenar iaitu Nabi Isa A.S dan di Baitul Maqdis lah Nabi Isa A.S akan memerintah Dunia pada masa hadapan..dan bangsa yahudi dan Ahli jemaah Dajjal ini perlu merebut kawasan itu terlebih dahulu dari pada Umat Islam agar menjadi kepunyaan mereka..
Rejim Zionist mengali dibawah Masjid Al-Aqsa
Dajjal bermaksud penipu atau penyamar dan rancanganya juga perlu dilakukan dengan tipu daya..dan persoalan yang perlu ditanya adalah bagaimana mereka hendak meruntuhkan masjid Al-Aqsa kerana Umat Islam hari ini masih peka dengan Rancangan mereka..Mengikut pendapat saya pengalian dan terowong yang dilakukan itu adalah untuk melemahkan stuktur Keseluruhan kompleks Masjid Al-Aqsa dan dengan Menggunakan HAARP iaitu Senjata Gelombang Radio untuk melakukan Gempa bumi di Baitul Maqdis(tipu daya yang terancang)untuk meruntuh dan memusnahkan Masjid Al-Aqsa dan Umat Islam pula tidak boleh menyalahkan yahudi Zionist ke atas Kemusnahan Masjid Al-Aqsa yang telah terjadi itu kerana Kononya gempa bumi yang memusnahkan Masjid Al-Aqsa ini..


Istana Dajjal Yang Ingin Dibina
Replika Istana Dajjal Di Hadapan Dinding Yahudi Di Baitul Maqdis
Ini mungkin satu cara yang mereka akan lakukan dimana kita akan tahu tidak lama lagi kerana mereka ini sudah tidak sabar untuk membina haikal sulaiman untuk maharaja mereka..dan satu lagi pendapat yang saya ingin kongsi adalah mengikut pendapat saya apabila Istana ini telah terbina maka Kadatangan Dajjal yang telah dilahirkan sebagai seorang manusia berbangsa Yahudi akan Hampir pasti muncul di Baitul Maqdis dan Anak-Anak kita akan dapat melihatnya dan media barat pasti akan mewar-warkan kedatanganya dengan begitu gembira dan meriah sekali..

Mesej saya pada Yahudi(Zionist)Hari ini kamu bangga menghina Islam dan Nabi kami dan juga mungkin dapat meruntuhkan Masjid kami di Baitul Maqdis..tetapi ketahuilah bahawa akan tiba satu masa apabila kamu yahudi akan lari seperti anjing bercawat ekor dikejar oleh keturunan kami dan memancung dan membunuh kamu dan pada masa itu pokok dan batu pun tidak akan menyebelahi kamu..seperti didalam Hadis yang bermaksud:
Diriwayatkan oleh Muslim dari Abdullah bin Umar, bahawa Rasulullah s.a.w bersabda: “Kamu akan memerangi orang-orang Yahudi. Kamu akan memerangi mereka habis-habisan sehingga batu tempat mereka bersembunyi pun akan berkata: “Wahai orang muslim, di sini ada orang Yahudi, bunuhlah dia.” 


6 comments:

 1. Negara HARAM Israel telah mula menyerang palestin dan berita terbaru 75ribu tentera akan dikerah melancarkan serangan darat terhadap gaza..sungguh biadap anak anak haram Yahudi zionist..semoga Allah SWT melaknat mereka..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Yaa betul! bukan ke Allah telah melaknat mereka semenjak al-quran diturunkan ? cara yang lebih tepat yang kita boleh amalkan ialah "kita perlu nasihati diri kita dan juga orang lain Insyallah (Dengan Izin Allah) berjaya tapi ingat jangan guna cara kasar ^^ . Walaupun kita marah kita kena tetap senyum dalam menasihati org lain . Ingat! ^^ guna cara lembut yaa . :)

   Delete
 2. Bagaimana dengan pas dan umno mana satu yang betul dan mana satu yang menyesatkan

  ReplyDelete
 3. Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang . Assalamualaikum saudara seislam ku .Cara yang saya syorkan ialah dengan menasihati dengan 3 cara yang sering diajar disekolah dulu iaitu:1 )Lidah (Menasihati) 2) Tangan(Kuasa yg ad pd diri kita) Cthnya sbgai Abang harus menasihati adiknya sekiranya adik tersebut cuba melakukan Kemungkaran(Kesalahan) 3)Hati (Membenci Kemungkaran tersebut) contohnya kita takut dipukul kerana menasihati maka bencilah kemungkaran tersebut . Tapi Ingat!!!! menasihati dengan hati ialah selemah-lemah iman . Tidak perlulah kita takut dengan ancaman ancaman kaum Yahudi , Lebih baik kita takut akan keburukan yang ad pada diri kita . Nasihati diri sendiri dahulu , kemudian ibu bapa, keluarga , adik beradik dan tidak lupa saudara seislam kita . ^^ . akhir kata "cuba dahulu baru tahu " Percaya pada diri ! kamu boleh! renung-renungkanlah kata kata saya ini . saya hanya hamba Allah yang sering melakukan kesalahan . Ingat Allah Sayang pada orang orang yang mencuba baiki kesalahan diri sendiri . ... Alhamdulillah~~ ^^

  ReplyDelete
 4. apa nama video ni?? saya nak download kat youtube

  ReplyDelete
 5. The Arrivals Part 35 (Istana Nabi Sulaiman) - Malay Subs...

  ReplyDelete