Sunday, 30 December 2012

Rahsia illuminati yang perlu dibongkar

Hidden Truth yang akan saya buktikan pada hari ini adalah penting untuk Umat Islam ketahui..dan saya harap saudara saudara dapat berkongsi infomasi ini dan juga tidak ketinggalan memberi komen anda mengenai Hidden Truth yang telah di Rahsiakan ini..saya akan bermula dengan:

1.Puak Red Indian di Amerika juga pernah memeluk agama Islam yang dibawa oleh pelayar Islam ke Amerika sebelum Christopher Columbus menemui Amerika..dan daripada kajian setiap puak Red Indian ada yang telah memeluk agama Islam dan puak Red Indian yang lain tidak pernah membantah atau memusuhi Umat Islam Red Indian..dibawah ini adalah penulisan hampir setiap puak Red Indian yang dijumpai di Amerika dan ia tercatat nama Rasulullah SAW..
Seorang Guru dari Puak CHEROKEE
2.Wang kertas yang digunakan pada hari ini adalah Haram kerana mempunyai wajah manusia..mengapa?Pada zaman Nabi ISA A.S Ulamak ulamak yahudi tidak membenarkan wang atau duit syiling kerajaan Romawi memasuki tempat beribadat mereka dan menganggapnya haram untuk digunakan kerana terdapat wajah raja Romawi..
Duit Syiling Romawi
Pada zaman Nabi Muhammad SAW juga duit Syiling yang mempunyai wajah binatang atau manusia juga tidak dibenarkan..tetapi hari ini kesemua wang kertas dunia termasuk negara Islam ada Wajah manusia..persoalanya adalah mengapa tiada bantahan dari golongan Ulamak mengenai perkara Ini pada zaman ini..
Duit Syiling yang digunakan oleh Umat Islam pada zaman Nabi Muhammad SAW
Wang Kertas Dunia Berwajah Manusia

3.Starbucks bermaksud Duit untuk bintang iaitu simbol negara haram Israel..dan telah terbukti bahawa pemilik StarBucks adalah tokoh yang sentiasa memenagi anugerah dan yang paling penting adalah anugerah "Israel 50th Anniversary Tribute Award"dimana pemilik Starbucks adalah salah satu pembiaya kepada negara Israel..kepada Muslimin yang suka meminum di Café Starbucks anda perlu sedar dimana wang anda pergi..
Bucks adalah Istilah yang digunakan untuk wang yang Banyak
Star diatas pula merujuk kepada Bintang Israel
Dan tidak ketinggalan simbol StarBucks itu sendiri adalah Queen Semiramis(isteri Namrud yang dikenali sebagai Dewi Bulan)
Queen Semiramis
4.Bangunan WTC yang runtuh di New York itu sebenarnya bagi penyembah syaitan(illuminati) adalah pintu gerbang..dan pada hari ia diruntuhkan iaitu pada 9-11 membawa maksud pembukaan pintu gerbang dari alam Jin..

Hollywood Juga yakin bahawa Bangunan WTC di New York adalah pintu gerbang dari alam Jin..Filem Ghostbusters membuktikanya..mengikut pendapat saya dan anda diberi amaran agar tidak yakin dengan pendapat saya sehingga anda pasti ia betul..pembukaan Pintu gerbang pada 9-11 adalah untuk Entiti Dajjal keluar dari Alam Jin dan memasukkan dirinya ke dalam rahim seorang wanita Yahudi agar dapat dilahirkan 9 bulan selepas itu sebagai seorang manusia..Ingat Ini hanya pendapat penulis sahaja, Dan hanya Allah SWT yang Maha mengetahui..

5. Logo 7UP adalah bermaksud 7 petala langit diatas Bumi.. kita sebagi umat Islam percaya ada 7 petala langit diatas bumi dan simbol 7UP itu merujuk kepada maksud itu..

6.Islam ternyata benar dan Kuasa Allah melalui seruan azan sentiasa berkumandang diseluruh dunia pada setiap masa..pada yang bukan Islam lihat lah keajaiban Kuasa Allah SWT..

7.Rahsia yang perlu diketahui adalah betapa bahaya sebenarnya Handphone dan Laptop kepada kita dan boleh membawa kemudaratan jangka panjang kepada kita..Radiasi dari Handphone dan Laptop boleh menyebabkan Penyakit barah otak kerana handphone sentiasa dekat dengan Kepala kita..ia juga dapat mempengaruhi Kesuburan seseorang kerana Handphone dan Laptop sentiasa berada berdekatan bahagian Kesuburan dan dipercayai boleh menyebabkan kerosakkan Sel Sperma bagi lelaki dan melemahkan sel sel dirahim wanita..

8.Virus AIDS diciptakan di makmal ketenteraan Amerika Syaitan(Fort mikenley)dan telah dimasukan ke dalam vaksin polio dan cacar dan telah dihantar ke negara Afrika oleh WHO dan mubalig kristian..Bukti ini didedahkan oleh Sheikh Khalid Yasin..

9.Negara Israel adalah milik keluarga Rothschild kerana dalam deklarasi balfour juga telah diutuskan kepada Lord Rothschild dan Rothschild bermaksud Red Shield(lihat gambar dibawah)simbol Bintang Merah sentiasa digantung di pintu kedai Emas keluarga Rothschild di German..dan bendera Israel juga mempunyai simbol Bintang keluarga Rothschild tetapi ia ditukar kepada warna biru agar orang tidak mengesyaki rancangan ini..

“Bauer recognizes the significance of the red hexagram and changes his name from Bauer to Rothschild after the red hexagram or sign signifying666 hanging over the entrance door (“Rot”, is German for “Red’, “Schild” is the German for ‘Shield”, or “Sign”).”Andrew Hitchcock, The Synagogue of Satan, p. 30, fourth edition 2009) Emphasis added
Bendera Israel mempunyai Simbol Keluarga Rothschild dan Bukan Simbol Star of David
November 2nd, 1917..Dear Lord Rothschild, 

I have much pleasure in conveying to you, on behalf of His Majesty's Government, the following declaration of sympathy with Jewish Zionist aspirations which has been submitted to, and approved by, the Cabinet."His Majesty's Government view with favour the establishment in Palestine of a national home for the Jewish people, and will use their best endeavours to facilitate the achievement of this object, it being clearly understood that nothing shall be done which may prejudice the civil and religious rights of existing non-Jewish communities in Palestine, or the rights and political status enjoyed by Jews in any other country."I should be grateful if you would bring this declaration to the knowledge of the Zionist Federation.

Yours sincerely,
Arthur James Balfour

Jalan Di Tel Aviv Israel yang dinamakan sebagai Rothschild-Boulevard
Wajah Edmond de Rothschild Di Atas Wang Kertas Israel 
10.Patung Anugerah Oscar sebenarnya adalah Dewa mesir yang bernama Dewa Thoth..Ia adalah Dewa kemahiran dan sangat disanjungi pada zaman Mesir Purba..dan hari ini Golongan Ahli Jemaah Dajjal ini menggunakanya sebagai Simbol dalam Anugerah Oscar untuk diberi kepada pemenang pemenang Hollywood..
Patung Oscar yang memegang Tongkat kemahiran dewa Thoth
Dewa Thoth dari mesir purba5 comments:

 1. mengapa wang yang berwajah haram ya..?

  ReplyDelete
 2. Kenapa wang yang berwajah manusia dan mempunyai gambar haiwan haram ?

  ReplyDelete
 3. x silap saya ade satu hadis psal hal ni tapi x ingat..leh cari n tanya ngan ustaz...n sbb ni jugalah duit2 emas zaman kerajaan Islam di turkey n arab ataupun kerajaan melayu zaman dulu x de gambar org...hnya ade tulisan nama sultan yg memerintah waktu tu

  ReplyDelete
 4. mudah sangat soalan tu, Sekarang duit dah jadi macam tuhan kepada kaum manusia, sedangkan tiada lain yang layak di esakan atau dibesar agung2kan selain Allah swt..., bukannye duit, meletak wajah pada duit dah seperti mengtuhankan orang itu wajah itu (konsep idol)

  sekian terima kasih

  ReplyDelete
 5. t.q....for maklumat nya...amat penting ya buat pengetahuan umat islam

  ReplyDelete