Thursday, 6 June 2013

Revolusi Feminisme Yang Telah Memperdayakan Wanita

Dalam masa 50 tahun yang singkat ini,ramai wanita telah kehilangan sentuhan dengan naluri semula jadi mereka yang penyayang.Oleh itu,keluarga pada zaman ini adalah dalam keadaan tidak teratur dan kucar-kacir sehingga kejatuhan moral terhadap seksualiti telah berleluasa dan kadar kelahiran juga telah menjunam ke tahap yang membimbangkan..Pekara ini tidak terjadi dengan sendirinya tetapi telah direncanakan dengan rapi oleh Ahli Jemaah Dajjal terutamanya keluarga Rockerfeller melalui Revolusi Feminisme yang telah menyelubungi keseluruhan Dunia..
Pertama sekali kita perlu ingat bahawa bagi seorang wanita, cinta adalah suatu perbuatan naluri pengorbanan diri..Mereka memberikan diri mereka untuk suami dan anak-anak mereka,maka jiwa mereka dipenuhi dengan melihat perkembangan dan kemajuan suami serta anak anak,dan dibalas dengan penerimaan kasih sayang dan terima kasih dari mereka atas pengorbanannya..
Seorang wanita membuat pengorbanan ini hanya untuk seorang lelaki sahaja yang akan menghargai beliau dan bagi si suami pula bekerja dan menyediakan pelbagai keperluan bagi keluarganya. Ini adalah intipati kontrak heteroseksual (iaitu perkahwinan) kuasa wanita dalam pertukaran untuk kuasa lelaki dinyatakan sebagai cinta. Seks adalah simbol ikatan eksklusif. Perkahwinan dan keluarga mungkin tidak untuk semua orang tetapi ia adalah jalan yang paling sempurna..

Revolusi Feminisme telah melatih(brainwash) wanita untuk menolak model ini dan menganggap sebagai "Old Fashion, stereotaip,Kongkongan dan penindasan" walaupun ia mencerminkan naluri semula jadi mereka..

Ramai wanita dizaman ini menganggap perkahwinan seperti satu masalah bagi mereka dan telah memilih untuk berjauhan dari lelaki dan ini adalah satu budaya pemikiran yang dimiliki oleh golongang wanita zaman ini..mereka tidak lagi percaya kepada fungsi ikatan perkahwinan dan kekeluargaan..bagi mereka hidup tanpa suami membawa maksud kebebasan..

Wanita diberi hak untuk menimba ilmu !!

Dizaman yang serba moden ini wanita telah diberi nafas baru dengan diberi peluang untuk bersaing dengan golongan lelaki..Pada mulanya mereka telah dibenarkan untuk menimba ilmu di sekolah dan Universiti..Dari situasi ini wanita telah dibrainwash bahawa mereka layak disamakan dengan golongan lelaki kerana ilmu dan kebijaksanaan mereka adalah setanding dengan lelaki dan dari situ timbul perasaan Ego dan kebesaran diri..Akibat dari Ilmu pengetahuan yang dimiliki oleh wanita pada hari ini telah membawa mereka mendapatkan jawatan dan gaji yang lebih besar dari lelaki..dan mereka telah dibraiwash untuk mengambil alih fungsi lelaki sebagai pencari nafkah keluarga..ini secara tidak langsung telah menjadikan wanita sebagai ketua keluarga..dari akibat ini wanita berasa mereka tidak perlukan lelaki lagi untuk menyara mereka..Ini lah matlamat tersembunyi revolusi feminisme dimana ia adalah untuk memusnahkan asas sesebuah keluarga yang telah dirancang rapi oleh Ahli Jemaah Dajjal khususnya Keluarga Rockerfeller..

Mengapakan Ahli Jemaah Dajjal ingin melihat wanita yang telah berkahwin untuk mengejar kerjayanya..
Ini adalah kerana 3 sebab..Pertama :Terutamanya di negara Barat wanita yang menjadi pekerja juga perlu membayar cukai pendapatan dan dengan ini Ahli Jemaah Dajjal ini dapat menambah kekayaanya daripada pungutan cukai pendapatan golongan wanita..
Sebab kedua pula adalah apabila seorang ibu mula bekerja sepenuh masa maka masa untuk mendidik dan penjagaan anak telah diambil alih oleh orang gaji atau pusat jagaan kanak kanak..Jikalau dirumah orang gaji selalunya tidak mengambil perhatian yang serius ke atas anak dan ia membiarkan television yang mendidik anak anak dan akibat dari ini anak itu juga akan dibrainwash oleh siaran kartoon yang ditontonya..dan apabila meningkat remaja pula mereka dipengaruhi oleh rakan sebaya..masalah ini juga berlaku dinegara kita..masalah sosial yang terjadi adalah kerana anak anak tidak dipantau oleh ibu bapa kerana terlalu sibuk mengejar kerjaya masing masing..http://adam-thehiddentruth.blogspot.com/2012/04/bahaya-kartunwalt-disney-pada-minda.html
Sebab ketiga pula adalah dari akibat ibu yang berkerja juga akan mengakibatkan keluarganya tidak mendapat makanan yang berkhasiat kerana telalu penat dengan tugasan kerja sehingga terpaksa mengharapkan makanan dari kedai.. pekara ini dapat kita lihat secara langsung di Malaysia..kaum ibu perlu sedar bahawa masakan mereka bukan sahaja berkhasiat malah boleh merapatkan kasih sayang suami dan anak anaknya terhadap si Ibu..
Akibat dari Revolusi femenisme ini juga telah menyebabkan wanita pada hari ini dibrainwash untuk taksub dalam mementingkan fashion dan penampilan diri walaupun ia bercanggah dengan Budaya dan Hukum Agama..ada diantara yang sanggup menjadi model dengan memperagakan tubuh hanya kerana wang dan populariti..tanpa segan silu wanita pada hari ini sanggup memakai apa sahaja asalkan ia digelar wanita moden..Wanita pada hari ini juga telah pun memakai pakaian seperti lelaki agar dapat mengambil peranan lelaki dalam Masyarakat..http://adam-thehiddentruth.blogspot.com/2012/07/budaya-yakjuj-dan-makjuj-didalam.html

Artikal ini bukan lah untuk menyekat kebebasan Wanita untuk maju bersama golonggan lelaki tetapi ia adalah lebih kepada teguran,peringatan dan juga pendedahan kepada Rancangan Ahli Jemaah Dajjal terhadap wanita dizaman Ini..ini adalah realiti dunia pada hari ini..dan wanita Islam perlu menjaga dan mengawal diri daripada terjebak dan terpedaya dengan Fitnah Dajjal yang dikenali sebagai Revolusi Femenisme ini..Sekian Wasalam..

8 comments:

 1. Fashion juga merupakan penjara bagi wanita namun kebanyakan mereka tidak menyedarinya.

  ReplyDelete
 2. Pdangan admin btul2 pelik la

  ReplyDelete
  Replies
  1. btol la ape yg dikhabarkan 2,pnceraian pun byk brlaku di mlaysia,smua akbt isteri mkin brani lwan suami.zmn dolo2 mak2 kita semua taat suami.zmn skrg hampeh dgr nasihat pun payah.

   Delete
 3. Mmg pndgan yg pelik.. Tp kalo dilihat btol2 mmg btol.. Tiap2 org lain pikiran.. Atas individu dpt terima atau tidak.. Nice info n sharing.. Lame menanti blog ni update.. HoHoHo~~

  ToW DecK

  ReplyDelete
 4. Mlm ingin mnjadi siang dan siang ingin mnjadi mlm adalah sama seperti lelaki ingin mjadi pondan dn gadis ingin mjadi tomboy, dan hari ni kita dpt lihat pekara ini mjadi didepan mata kta.thanx utk info yg mbuka minda ini.

  ReplyDelete
 5. Assalamualaikum, admin, saya nak minta tolong. boleh admin kongsi dan ceritakan serba sedikit tentang dakwah nabi luth.? saya ingin mengetahuinya dengan lebih lanjut.. harap admin mahu berkongsi dengan saya. terima kasih

  ReplyDelete
 6. Communist leader, vladimir Lenin said: "Destroy the family and you destroy society,"

  ReplyDelete
 7. Semoga ALLAH SWT melindungi kaum muslimin dan muslimah dari fitnah Dajjal Laknatullah...Amin...

  ReplyDelete